Szolgáltatások

GDA légi export szolgáltatás

A GDA légi export egy költséghatékony expressz szolgáltatás, amelynek segítségével világszerte eljuttathatja sürgős küldeményeit háztól házig. Saját rendszerünknek köszönhetően a csomag helyzetéről percre kész információ áll rendelkezésére. Kiterjedt hálózatunk versenyképes tranzitidőt és szállítási díjakat garantál minden partnerünk számára, legyen szó dokumentumról vagy minta- és áruküldeményről.

GDA közúti export szolgáltatás

A GDA közúti export szolgáltatást kimondottan az EU tagországaiba küldött, nem időérzékeny csomagok szállítására hoztuk létre. 2-6 munknapon belül küldeménye még az Unió legtávolabbi pontjára is biztonságosan célba ér.

GDA légi import szolgáltatás

Amennyiben rendszeresen el kell hozatnia külföldről a csomagjait, ez a szolgáltatás a legegyszerűbb az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy megadja nekünk a külföldi partner adatait, és mi intézzük a felvételt, az import vámkezelést, végül a házhozszállítást is. Mivel pontosan tudjuk, hogy a csomag mikor érkezik, így a vámkezeléshez szükséges dokumentumot előre el tudjuk készíteni, és amikor megérkezik, már csak el kell küldenünk azokat a vámhivatal részére.

GDA közúti import szolgáltatás

A GDA közúti import egy Európai Unión belüli, közúti gyűjtő szolgáltatás. Kimondottan nem időérzékeny csomagok szállítására ajánljuk. Egy e-mail segítségével megrendelhető, amelyben megírja a feladó és a címzett adatait, és a csomagot háztól házig leszállítjuk. Ennél a szolgáltatásnál a feladó csak cég lehet. 

 

Ha kérdése van csomagküldéssel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeinken fel tudja venni velünk a kapcsolatot: 

Telefon: /1/ 769-26-61

email: info@gdahungary.hu